Contact opnemen met het R.I.C.

Het Rechtsbijstandverzekering Informatie Centrum (R.I.C.) is een informatieplatform op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen.

Omdat de keuze voor de juiste rechtsbijstandverzekering sterk afhankelijk is van persoonlijke omstandigheden, is het niet mogelijk om gedetailleerde informatie te bieden met betrekking tot individuele kwesties. Het R.I.C. heeft dan ook als doel om informatie te verstrekken aan de rechtsbijstandconsument als groep. Deze website behandelt enkel de hoofdlijnen van de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot het afsluiten en vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen. Daarnaast beschrijven wij diverse rechtsbijstandsthema’s die van belang kunnen zijn voor rechtsbijstandconsumenten die in bijzondere omstandigheden verkeren, waarbij wij eveneens enkel een weergave bieden van de hoofdlijnen van het betreffende thema.

Omdat het Rechtsbijstandverzekering Informatie Centrum zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele casus, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Het R.I.C. raad u dan ook ten sterkste aan om vóór het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering altijd advies in te winnen bij een specialist.

Neem contact met ons op

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via info@rechtsbijstandverzekering.com